Snel geld lenen en in termijnen terugbetalen

Snel geld lenen en in termijnen terugbetalen voor particulieren. Een klein bedrag lenen zoals 500 euro lenen en in termijnen terugbetalen kan bijvoorbeeld met een doorlopend krediet van 1500, 2500 of 5000 euro bij Santander. Wil je direct geld lenen met een doorlopend krediet, dan kan je zelf kiezen hoeveel je opneemt tot aan je kredietlimiet.

Een minilening is ook een veel gebruikte optie voor snel geld lenen in de vorm van een kleine lening, maar deze snelle lening kan je niet in termijnen terugbetalen. Een minilening is een lening vanaf 100 euro, 200 of 500 euro. Met een minilening een bedrag van 1500 euro lenen kan bijvoorbeeld weer niet, maar dit kan weer wel met een doorlopend krediet of een pluslening.

Met een doorlopend krediet kan je vervolgens 250 euro lenen of zelfs 500 euro en je houdt vervolgens nog een leentegoed over. Deze vorm van lenen is goedkoper, maar is niet zo'n snelle lening als een minilening. Bovendien is deze lening niet zonder BKR toetsing.

  • Met een minilening kan je snel en makkelijk bijvoorbeeld 200 euro of 500 euro lenen. Maar je kan dit bedrag niet in termijnen terugbetalen, behalve als je kiest voor de pluslening. Maar die is erg duur.
  • Als je 1000 euro of 1500 euro wilt lenen en in termijnen wilt terugbetalen, dan kan dat bijvoorbeeld via een flexibel doorlopend krediet van 1500, 2500 of 5000 euro bij een gewone aanbieder van particuliere leningen. Met een doorlopend krediet kan je zelf kiezen hoeveel je opneemt, dus ook 250 euro. Terugbetalen is ook flexibel.
  • Bij Krediet Groep Nederland kun je met een doorlopend krediet lenen vanaf 1.000 euro. Krediet Groep Nederland vergelijkt speciaal voor u de banken en je kan in termijnen terugbetalen. Een andere interessante aanbieder voor direct geld lenen vanaf 1500 euro is Santander. Met zo'n lening hoef je minimaal 50 euro op te nemen.
  • Zie direct hieronder de laagste percentages van de diverse aanbieders in Nederland. Bij deze aanbieders kan je binnen 3 dagen de lening ontvangen.

1000 euro lenen in termijnen betalen

Kijk hieronder ook naar de alternatieven via de bank of zonder bank via particuliere geldverstrekkers. Andere alternatieven bijvoorbeeld voor een snelle lening van 1000 euro zijn er ook: denk bijvoorbeeld aan een creditcard lening met terugbetalingsregeling in termijnen, rood staan op je bankrekening of een doorlopend krediet van 1500, 2500 euro of 5000.

Platform Snelheid Lenen vanaf Lenen tot Kosten
Saldodipje.nl Binnen 24 uur 100 euro 1500 euro 20% tot 30%
Bondora 1-3 werkdagen 1.000 euro 5.000 euro 10%
Minileningen 24 uur 100 euro 500 euro 20% tot 30%
Crosslend Week (minimaal) 2.500 euro 25.000 euro 0,5 tot 3,75%
Krediet Groep Nederland 3 werkdagen 1000 euro 35.000 euro geen
Santander 3 werkdagen 1500 euro 50.000 euro geen

Kleine lening op afbetaling

Bij een minikrediet aanbieder zoals Ferratum.nl en Saldodipje.nl moet je in een keer de lening inclusief de rente en borgstelling of garantstelling terugbetalen. Dat is dan na 15, 30 of 45 dagen. Je betaalt ook de extra kosten voor garantstelling (boven op de rente) en die extra kosten zijn niet mals.

Minilening aanbieders geven wel de optie voor een pluslening van maximaal 1500 euro. Die kan je wel in termijnen terugbetalen. Maar de lening krijg je alleen als je al eens eerder een lening hebt afgesloten bij één van de twee aanbieders. Deze pluslening is echter heel duur om terug te betalen. De verplichte garantsteller kost meer dan 20% van het geleende bedrag.

Bij andere aanbieders van particuliere leningen zoals Krediet Groep Nederland kan je wel geld lenen en in termijnen terugbetalen. Je betaalt bovendien geen extra kosten voor garantstelling, alleen rente. Kies je hier voor een doorlopend krediet dan kan je ook 500 euro opnemen van je kredietsom en in termijnen terugbetalen. Bij een doorlopend krediet hoef je namelijk niet je hele lening op te nemen.

Dit laatste kan ook als je leent door rood staan of via een creditcard. Heb je een creditcard, dan kan je kiezen voor terugbetalen in termijnen. Je betaalt dan wel hoge rente, vaak rond de 13% op jaarbasis, maar je kan wel bijvoorbeeld 500 euro opnemen en in termijnen terugbetalen. Ook bij roodstaan kan dit, maar dan moet je wel vaak binnen 3 maanden de lening terugbetalen (na de termijn van 3 maanden moet je minimaal 1 dag niet meer rood staan). Dit zijn goede alternatieven voor een minilening in termijnen betalen.

2500 euro lenen in termijnen betalen

Kies je voor een doorlopend krediet dan kan je trouwens bij Santander.nl ook lenen vanaf bijvoorbeeld 1500 euro en dan minder geld opnemen van je kredietlimiet. Op die manier kan je ook via de bank snel geld lenen. Bij een aanbieder als CrossLend leen je van particulieren. Dat kan vanaf 1500 euro. Als de aanvraag direct goedgekeurd wordt, dan kan de lening ook best vlot gaan. Maar het is niet bekend hoe snel je het geld op je rekening hebt.

Snel geld lenen binnen 10 minuten

Snel geld lenen lijkt soms nodig als je schulden hebt die je direct moet aflossen. Bijvoorbeeld omdat je meer dan 3 maanden rood staat, omdat je de creditkaartrekening niet kan betalen of je hebt huurschuld. Snel geld lenen binnen 10 minuten via een minilening lijkt dan een makkelijke oplossing, maar let goed op: veel mensen raken door een snelle minilening juist dieper in de schulden. Even snel 500 euro lenen met een minilening betekent voor veel mensen juist dar ze meer schulden opbouwen.

Heb je schulden of een andere betalingsachterstand, dan kan je ook vaak een gewone lening aanvragen om die schuld af te betalen. Met zo een nieuwe lening betaal je minder rente en overige kosten dan bij een minilening die je de volgende maand direct moet terugbetalen. Je kan dan ook bijvoorbeeld terecht bij de Gemeentelijke Kredietbanken. Of neem eens kijkje op Zelf je schulden regelen. Bedenk ook dat een telefoontje naar je schuldeiser vaak wonderen kan doen als je vraagt om een betalingsregelening bijvoorbeeld.

zelf schuden regelen

Snel geld lenen zonder inkomen

Zelfs zonder inkomen kan je snel geld lenen. Je kan dan kiezen voor een minilening aanbieder. De meeste aanbieders controleren niet echt of je wel of geen inkomsten hebt. Maar als je werkelijk geen inkomen hebt, dan loopt je wel risico als je de lening niet kan terugbetalen.

Daarnaast kan je ook kiezen voor snel geld lenen met onderpand. in veel steden zijn er speciale pandjeshuizen waar je spullen achter kan laten in ruil voor een lening. Wil je de spullen weer terug, dan betaal je de lening terug inclusief de rente. Dit kan met spullen zoals telefoons, een fiets, computers en sieraden.

Tip: heb je snel geld nodig om nieuwe spullen te kopen dan kan je vaak ook online iets kopen zonder dat je direct hoeft te betalen. Bij Bol.com bijvoorbeeld kan je vaak ook achteraf betalen, zonder extra kosten. Ook zijn er andere online winkels waar je iets kan kopen en achteraf betalen.

Snel geld lenen zonder papierwerk

Ook zonder papierwerk of documenten kan je snel geld lenen online maar bijvoorbeeld ook bij de pandjeshuizen. Het gaat allemaal best vlot tegenwoordig en je hoeft echt niet heel veel te doen voor een lening. Als je een minilening aanvraagt moet je meestal niet zo heel veel te doen. Je hoeft alleen een scan of foto van je id-bewijs op te sturen. Dat gaat gewoon online via een uploadformulier. Daarnaast hoef je ook niet veel meer te doen dan een e-mailtje te sturen met een bevestiging van je aanvraag en een proefbetaling van 1 cent via iDeal te maken.

Het is werkelijk snel geld lenen zonder gedoe. Zonder vragen kan je snel geld lenen. Maar het gedoe en de problemen komen vaak erna. En dat is iets wat je vaak "vergeet" als je snel een lening wilt scoren. Er zijn genoeg mensen die online op bijvoorbeeld schuldenplatform Schulden-Vrij.info klagen over dat ze de lening en de verplichte garantiekosten niet kunnen terugbetalen. Overigens is dit laatste niet toegestaan, ook volgens de rechtbank. Denk daarom goed na voor je een minilening afsluit.

snel-geld-lenen-zonder-papierwerk