Geld lenen en in termijnen terugbetalen

Geld lenen en in termijnen terugbetalen voor particulieren. Een klein bedrag lenen zoals 500 euro lenen en in termijnen terugbetalen kan bijvoorbeeld met een minilening of als je 1000 euro of 1500 euro wilt lenen, dan kan dat bijvoorbeeld via een doorlopend krediet van 2500 euro of 5000 euro bij een gewone aanbieder van particuliere leningen zoals Nederlands Krediet Collectief. Deze vergelijken voor u alle banken en je kan gewoon in termijnen betalen.


1000 euro lenen in termijnen betalen

Kijk hieronder ook naar de alternatieven via de bank of zonder bank via particuliere geldverstrekkers. Andere alternatieven bijvoorbeeld voor een lening van 1000 euro zijn er ook: zoals een creditcard lening met terugbetalingsregeling in termijnen, rood staan op je bankrekening of een doorlopend krediet van 2500 euro of 5000 via Nederlands Krediet Collectief .

Platform Snelheid Lenen vanaf Lenen tot Extra Kosten
Ferratum.nl Binnen 24 uur 100 euro 1500 euro 20% tot 30%
Saldodipje.nl Binnen 24 uur 100 euro 1500 euro 20% tot 30%
Minileningen 24 uur 100 euro 500 euro 20% tot 30%
Crosslend Week (minimaal) 2.500 euro 25.000 euro 0,5 tot 3,75%
Findio 1 werkdag 5000 euro 75.000 euro geen
Nederlands Krediet Collectief 3 werkdagen 2500 euro 75.000 euro geen

Kleine lening in termijnen

Bij een minikrediet aanbieder zoals Ferratum.nl en Saldodipje.nl moet je in een keer de lening inclusief de rente terugbetalen. Dat is dan na 15, 30 of 45 dagen. Je betaalt ook extra kosten voor garantstelling (boven op de rente) en die extra kosten zijn niet mals.

Bij de andere aanbieders van particuliere leningen zoals Findio en Nederlands Krediet Collectief kan je wel geld lenen en in termijnen terugbetalen. Je betaalt bovendien geen extra kosten voor garantstelling of zoiets, alleen rente. Kies je hier voor een doorlopend krediet dan kan je ook 500 euro opnemen van je kredietsom en in termijnen terugbetalen. Bij een doorlopend krediet hoef je namelijk niet je hele lening op te nemen.

Dit laatste kan ook als je leent door rood staan of via een creditcard. Heb je een creditcard, dan kan je kiezen voor terugbetalen in termijnen. Je betaalt dan wel hoge rente, vaak rond de 13% op jaarbasis, maar je kan wel bijvoorbeeld 500 euro opnemen en in termijnen terugbetalen. Ook bij roodstaan kan dit, maar dan moet je wel vaak binnen 3 maanden de lening terugbetalen (na de termijn van 3 maanden moet je minimaal 1 dag niet meer rood staan). Dit zijn goede alternatieven voor een minilening in termijnen betalen.

1500 euro lenen in termijnen betalen

Kies je voor een doorlopend krediet dan kan je trouwens bij Nederlands Krediet Collectief ook lenen vanaf bijvoorbeeld 2500 euro en dan minder geld opnemen van je kredietlimiet. Op die manier kan je ook via de bank snel geld lenen. Bij een aanbieder als CrossLend leen je van particulieren. Dat kan vanaf 1500 euro. Als de aanvraag direct goedgekeurd wordt, dan kan de lening ook best vlot gaan. Maar het is niet bekend hoe snel je het geld op je rekening hebt.

Snel geld lenen binnen 10 minuten

Snel geld lenen lijkt soms nodig als je schulden hebt die je direct moet aflossen. Bijvoorbeeld omdat je meer dan 3 maanden rood staat, omdat je de creditkaartrekening niet kan betalen of je hebt huurschuld. Snel geld lenen binnen 10 minuten via een minilening lijkt dan een makkelijke oplossing, maar let goed op: veel mensen raken door een snelle minilening juist dieper in de schulden. Even snel 500 euro lenen met een minilening betekent voor veel mensen juist dar ze meer schulden opbouwen.

Heb je schulden of een andere betalingsachterstand, dan kan je ook vaak een gewone lening aanvragen om die schuld af te betalen. Met zo een nieuwe lening betaal je minder rente en overige kosten dan bij een minilening die je de volgende maand direct moet terugbetalen. Je kan dan ook bijvoorbeeld terecht bij de Gemeentelijke Kredietbanken. Of neem eens kijkje op Zelf je schulden regelen. Bedenk ook dat een telefoontje naar je schuldeiser vaak wonderen kan doen als je vraagt om een betalingsregelening bijvoorbeeld.

zelf schuden regelen

Snel geld lenen zonder inkomen

Zelfs zonder inkomen kan je snel geld lenen. Je kan dan kiezen voor een minilening aanbieder. De meeste aanbieders controleren niet echt of je wel of geen inkomsten hebt. Maar als je werkelijk geen inkomen hebt, dan loopt je wel risico als je de lening niet kan terugbetalen.

Daarnaast kan je ook kiezen voor snel geld lenen met onderpand. in veel steden zijn er speciale pandjeshuizen waar je spullen achter kan laten in ruil voor een lening. Wil je de spullen weer terug, dan betaal je de lening terug inclusief de rente. Dit kan met spullen zoals telefoons, een fiets, computers en sieraden.

Tip: heb je snel geld nodig om nieuwe spullen te kopen dan kan je vaak ook online iets kopen zonder dat je direct hoeft te betalen. Bij Bol.com bijvoorbeeld kan je vaak ook achteraf betalen, zonder extra kosten. Ook zijn er andere online winkels waar je iets kan kopen en achteraf betalen.

Snel geld lenen zonder papierwerk

Ook zonder papierwerk of documenten kan je snel geld lenen online maar bijvoorbeeld ook bij de pandjeshuizen. Het gaat allemaal best vlot tegenwoordig en je hoeft echt niet heel veel te doen voor een lening. Als je een minilening aanvraagt moet je meestal niet zo heel veel te doen. Je hoeft alleen een scan of foto van je id-bewijs op te sturen. Dat gaat gewoon online via een uploadformulier. Daarnaast hoef je ook niet veel meer te doen dan een e-mailtje te sturen met een bevestiging van je aanvraag en een proefbetaling van 1 cent via iDeal te maken.

Het is werkelijk snel geld lenen zonder gedoe. Zonder vragen kan je snel geld lenen. Maar het gedoe en de problemen komen vaak erna. En dat is iets wat je vaak "vergeet" als je snel een lening wilt scoren. Er zijn genoeg mensen die online op bijvoorbeeld schuldenplatform Schulden-Vrij.info klagen over dat ze de lening en de garantiekosten niet kunnen terugbetalen. Denk daarom goed na voor je een minilening afsluit.

snel-geld-lenen-zonder-papierwerk