Over Geldleningvanparticulier.nl

De website Geldleningvanparticulier.nl biedt algemene informatie over particuliere geldleningen, alsook zakelijke leningen. De invalshoek is hierbij alternatieve financieringen, zoals crowdfunding. De website is gemaakt door Robin van Robino.co.

Over de auteur

Ik heb veel affiniteit met p2p-onderwerpen, en financiering in het algemeen. De kennis die ik hierover heb, deel ik graag met anderen.

Ik heb een academische achtergrond en ben voormalig journalist. Lange tijd geleden heb ik gekozen om voor mezelf te beginnen en leg me sindsdien toe op online publishing. Ik zie mezelf als financieel onderzoeker, en ben zeer ervaren met informatieverwerking en communicatie.

De website is geheel onafhankelijk en ik probeer informatie zo eerlijk mogelijk en zo duidelijk mogelijk aan te bieden. Ik heb ook veel informatie over aanbieders. Van een aantal aanbieders krijg ik een vergoeding hiervoor. Geen enkele adverteerder heeft invloed op de inhoud van de website en hoe ik de informatie presenteer.

Als er feitelijke onjuistheden op de website staan, neem dan contact op. Neem ook contact op als u wilt samenwerken of voor verdere vragen. Voor contact, stuur een e-mail naar [email protected].