Particulier Geld Lenen Zonder BKR Toetsing

Geld lenen zonder bkr toetsing is niet makkelijk. Veel kredietgevers en banken toetsen bij het BKR uw kredietwaardigheid. Ook als u geld wilt lenen van particulieren krijgt u hiermee te maken. Toch zijn er enkele platforms voor particulier geld lenen zonder bkr toetsing. Dit is bijvoorbeeld de minilening zonder bkr of spullen verpanden.

Platform Sinds BKR Toesting Lenen vanaf Lenen tot Kosten
Onderpand 1900 Nee € 25
Ferratum.nl 2009 Nee 100 euro 1.500 euro
Minileningen 2009 Nee 100 euro 500 euro
Marktplaats 1999 Nee 100 euro ?
CrossLend 2014 Ja € 1.500 € 30.000

Spullen Verpanden

Een veel gebruikte manier voor geld lenen zonder bkr toetsing is geld lenen met een onderpand. Hierbij gaat u naar een zogenoemd pandjeshuis en kunt u een lening krijgen als u iets van waarde daar achterlaat. Denk hierbij aan horloges, spelcomputers, sierraden, fietsen, enz. Brengt u de lening weer terug binnen de afgesproken tijd, dan krijgt u de spullen weer terug.

Minilening zonder bkr

Een minilening is populair voor particulier geld lenen zonder bkr toetsing. Bij de minilening betaalt u wel de hoofdprijs. Dit is niet vanwege de rente maar wel vanwege bijkomende kosten, zoals een verplichte garantstelling. Deze kosten zijn snel 25 tot 35% van het bedrag wat u leent. Stel u leent 200 euro, dan betaalt u volgens onze berekeningen 240 tot 250 euro terug.

  • De bekendste aanbieder van de minilening zonder bkr is Ferratum.nl.
  • Er zijn ook andere aanbieders van de minilening zonder bkr in Nederland anno 2016.
  • De minilening kent hoge extra kosten. Neem alleen een minilening als u zeker weet dat u deze ook terug kunt betalen.
  • De minilening betaalt u snel terug. De lening geldt vaak voor 2 tot 4 weken.
  • Bent u te laat met terugbetalen, neem dan contact op met de minilening aanbieder voor een regeling en terugbetaling in termijnen.

minilening aanvragen bij Ferratum.nl

Geld lenen met negatieve BKR

De meeste online platforms waarbij u een lening van particuliere investeerders kunt aanvragen doen net als gewone banken wel toetsing bij het BKR. Toch betekent dit niet per se dat u geen lening kunt aanvragen. Een particuliere lening aanvragen kan ook met een negatieve BKR codering. Of u de lening krijgt hangt dan af van het soort negatieve registratie die u heeft. Een lening met negatieve BKR is dus niet bij voorbaat uitgesloten.

Wilt u geld lenen met negatieve BKR bij particuliere investeerders dan moet u gewoon een kloppend verhaal hebben. Niet alle negatieve BKR registraties zijn hetzelfde. Als blijkt dat uw BKR registratie niet zo extreem negatief is, dan kunt u altijd nog een aanvraag indienen en wie weet of u de lening ook krijgt. Dit kunt u bijvoorbeeld doen bij CrossLend.

Geld lenen via Marktplaats

U kunt ook verder zoeken naar andere geldschieters. Veel personen zijn echt zo wanhopig voor geld dat ze blijven zoeken. Herkent u zich hier, pas erg goed op als u ook zo op zoek bent. U bent namelijk snel vatbaar voor bedriegers.

Bent u op zoek naar advertenties bijvoorbeeld van particuliere lening aangeboden via marktplaats dan komt u snel terecht bij dubieuze personen. Dit zijn mensen die de boel oplichten. U komt ze tegen op forums of ook via marktplaats met advertenties zoals: "Particulier geld lenen aangeboden" of "Lening aangeboden." Hoe herkent u deze?

  • Dit zijn individuen die geld beloven maar dan moet u eerst geld betalen. Als er spraken is van geld lenen met aanbetaling dan moeten bij u eigenlijk alle alarmbellen afgaan.
  • Ook kan het gebeuren dan u eerst veel details van uzelf moet opsturen, inclusief een kopie van uw paspoort en uw bankgegevens, maar dat u daarna niets meer van deze individuen hoort
  • U benadert ze vaak alleen per e-mail. Er is meestal geen website, en als die er is dan is deze vaak niet echt.

Bent u opgelicht, dan kunt u aangifte doen bij de politie.

Snel geld lenen zonder bkr

Snel geld lenen ook zonder bkr is soms nodig als je bijvoorbeeld direct schulden hebt die je direct moet aflossen. Snel geld lenen zonder bkr binnen 10 minuten via een minilening lijkt dan een makkelijke oplossing, maar let goed op dat je hierdoor niet juist dieper in de schulden raakt. Even snel 500 euro lenen met een snelle minilening zonder bkr betekent voor veel mensen dat ze juist meer schulden opbouwen.

Heb je schulden, in dat geval kan je ook een lening aanvragen om die schuld af te betalen. Met een nieuwe lening betaal je dan minder rente. Je kan dan ook bijvoorbeeld terecht bij de Gemeentelijke Kredietbanken. Of neem eens kijkje op Zelf je schulden regelen.

zelf schuden regelen