Geld Lenen Met Schulden

Heeft u schulden dan kunt u ook geld lenen. Sterker nog er zijn zelfs speciale leningen voor geld lenen met schulden maar ook zijn er speciale gemeentelijke banken die u kunnen helpen om uw schulden direct af te lossen. Dit heet ook wel een schuldsaneringslening.


Geld lenen met schulden is niet zo maar gepiept. Het gaat hier ook om de soort schuld. Zo kunt u een schuld hebben omdat u een lening niet terug kunt betalen, of u heeft een schuld vanwege andere betalingen waar u achter loopt. Zo kunt u bijvoorbeeld een huurachterstand hebben.

lening aanvragen bij crosslend

Als u geld wilt lenen omdat u rood staat bij de bank, dan kunt u vaak wel een lening aanvragen om uw schuld weg te krijgen. U mag niet meer dan drie maanden rood staan, anders krijgt u namelijk een negatieve BKR registratie. Ook is de rente van rood staan erg hoog. Kunt u deze schuld niet direct aflossen, dan kunt u dus ook een lening aanvragen. Dit kan bijvoorbeeld bij de aanbieders Lendico of Crosslend.

Dit laatste is ook aan te raden als u een achterstand hebt bij uw creditkaart. Zit u aan uw limiet dan kunt u de kaart niet meer gebruiken. Bovendien is de rente ook nog eens hoog bij een creditkaartlening. U kunt dan beter snel deze schuld aflossen door een andere goedkopere lening aan te vragen. Dit kan goed bij Crosslend. Zij hebben speciale leningen voor dit doel.

Heeft u meer of langdurige schulden, of zelfs reeds een negatieve BKR registratie, dan kunt u beter langsgaan bij de Sociale Kredietbanken. Deze zijn verbonden met de gemeente en vindt u ook in uw gemeente. Deze banken helpen mensen met een laag inkomen of met schulden. Zij helpen u om de schulden af te lossen en geven ook leningen om mensen direct de schulden af te laten lossen.