Geld lenen van rijke mensen

Geld lenen van rijke mensen, geld lenen bij privé mensen of geld lenen van privé persoon is iets waar veel mensen aan denken als ze geen lening bij de bank kunnen krijgen. Maar is dit ook mogelijk? Ja er zijn zeker opties om geld te lenen van mensen met geld, maar er zijn heel veel valkuilen. Dus pas goed op en laat je leiden door zekerheid en gezond verstand! Er zijn veel oplichters op dit pad als je zoekt naar geld lenen bij rijke mensen.

Rijke mensen lenen niet zomaar geld uit. Zij beleggen dit geld. Zij beleggen dit geld bijvoorbeeld door leningen te geven via officiële platforms, zoals crowdfunding platforms. Dit biedt veel zekerheid en veiligheid. Zo zijn er platform zoals Lender & Spender die veel zekerheid bieden aan beleggers. Dit geeft veel meer veiligheid dan zomaar geld uit te lenen aan vreemden zonder dat er bepaalde waarborg bestaat.

Advertenties geld lenen particulieren

Wat je veel hebt zijn oplichters. Zij adverteren via advertenties die je op websites tegen komt, en via zoekmachines. Toezicht daarop faalt heel erg. Er zijn automatische advertentie-netwerken zoals die van Google waar mensen vrij mogen adverteren. Die advertenties komen dan ook op websites zoals deze terecht. Daar valt weinig aan te doen. Pas achteraf wordt het vaak gecheckt., als er klachten komen. Ook kom je dit soort oplichters tegen via marktplaats en andere advertentie plaatsen waar leningen worden aangeboden.

Websites van oplichters zijn voor de meeste mensen moeilijk te herkennen. Het zijn vaak kenmerken zoals hoe lang bestaat de site al? Hoe goed werkt de site? Welke keurmerken staan erop? De belangrijkste voor Nederlandse mensen is hier of de website ook een AFM vergunning heeft. Dat kan je vaak zien vanaf de onderkant van een website of als je op "over" of "about" klikt.

  • Een ander kenmerk is ook dat je soms geld vooruit moet betalen. Dan weet je eigenlijk al meteen dat je verkeerd zit.
  • Ook is het mogelijk dat je soms al je identiteitsgegevens moet geven. Het kan dan zijn dat je identiteit gebruikt gaat worden voor malafide praktijken. Verstuur dan ook niet zomaar je persoonlijke gegevens!
  • Scamdoc.com is een goede website om te checken of een bepaalde website betrouwbaar is.

Geld lenen via Marktplaats

U kunt ook verder zoeken naar andere geldschieters. Veel personen zijn echt zo wanhopig voor geld dat ze blijven zoeken. Herkent u zich in dit beeld, pas dan erg goed op! U bent namelijk snel vatbaar voor bedriegers. Geld lenen via marktplaats is namelijk niet veilig.

Bent u op zoek naar advertenties bijvoorbeeld van particuliere lening aangeboden via marktplaats dan komt u snel terecht bij dubieuze personen. Dit zijn mensen die de boel oplichten. U komt ze tegen op forums of ook via marktplaats met advertenties zoals: "Particulier geld lenen aangeboden" of "Lening aangeboden." Hoe herkent u deze advertenties?

  • Dit zijn figuren die geld beloven maar dan moet u eerst geld betalen. Als er spraken is van geld lenen met aanbetaling dan moeten bij u eigenlijk alle alarmbellen afgaan. U moet dus altijd zoeken naar particulier geld lenen zonder aanbetaling of zonder vooruitbetaling.
  • Ook kan het gebeuren dan u eerst heel veel details van uzelf moet opsturen, inclusief een kopie van uw paspoort en uw bankgegevens, maar dat u daarna niets meer van deze individuen hoort.
  • U benadert ze vaak alleen per e-mail. Er is meestal geen website, en als die er is dan is deze vaak niet echt of gewoon slecht. Daarnaast spreken ze vaak gebrekkig of gewoon slecht Nederlands.