Hypotheek zonder adviseur

Een hypotheek sloot je voorheen altijd af via een hypotheekadviseur. Maar tegenwoordig hoeft dit niet meer. Met een hypotheek zonder adviseur kan je nu ook zelf online een hypotheek afsluiten. Dit scheelt enorm in de kosten. Het verschil loopt al snel op tot enkele duizenden euro's die je dus niet hoeft te betalen aan advieskosten.

Er zijn voldoende aanbieders van een hypotheek zonder adviseur in Nederland. Wat wel belangrijk is dat jijzelf weet waar je mee bezig bent en geen advies nodig hebt. Heb je wel advies nodig dan kan je dus beter wel met een adviseur aan de slag gaan. Gelukkig dat je bij onderstaande aanbieders zelf die keuze kan maken. Bovendien krijg je wel de mogelijkheid om vragen te stellen per telefoon en e-mail.

Executiononlyhypotheek.com is er voor particulieren die een hypotheek willen zonder advies en zonder provisie. Alle hypotheekvormen kunnen worden gesloten voor € 595,- Je betaalt pas als je bij de notaris geweest bent. De berekeningen die zij voor je doen en het eventueel telefonisch contact zijn gratis.

Hypotheek24.nl helpt voor € 650,- consumenten om stap voor stap zelf een hypotheek af te sluiten. Dit gaat online en snel. Je betaalt geen advieskosten of provisiekosten. Je krijgt een online hypotheekcoach, die jou helpt om je hypotheek zelf te regelen.

Via Hyp365.nl kunnen particulieren én ondernemers een hypotheek geheel online zelf aanvragen. De kosten bedragen € 849,-. Hyp365.nl is een laagdrempelig platform.

Voor meer informatie over een hypotheek zonder adviseur neemt u trouwens ook een kijkje op de website van de Consumentenbond.