Hypotheek zonder advies

Een hypotheek sloot je voorheen altijd af via een hypotheekadviseur. Maar tegenwoordig hoeft dit niet meer. Met de speciale hypotheek zonder adviseur kan je nu ook zelf online hypotheek afsluiten zonder advies. Dit scheelt in de kosten. Het verschil met of zonder een advies loopt al snel op tot enkele duizenden euro's die je nu dus niet per se hoeft te betalen aan advieskosten. Een hypotheek zonder advies is alleen voor mensen die zelf voldoende financieel inzicht hebben.

Hypotheek afsluiten zonder advies

Er zijn voldoende aanbieders van een hypotheek zonder adviseur in Nederland. Wat wel belangrijk is dat jijzelf weet waar je mee bezig bent en geen advies nodig hebt. Heb je wel advies nodig dan kan je dus beter wel met een adviseur aan de slag gaan. Gelukkig dat je bij onderstaande aanbieders zelf die keuze kan maken. Bovendien krijg je wel de mogelijkheid om vragen te stellen per telefoon en e-mail.

Executiononlyhypotheek.com is er voor particulieren die een hypotheek willen zonder advies en zonder provisie. Alle hypotheekvormen kunnen worden gesloten voor € 595,- Je betaalt pas als je bij de notaris geweest bent. De berekeningen die zij voor je doen en het eventueel telefonisch contact zijn gratis. Hypotheek regelen zonder adviseur.

Hypotheek24.nl helpt voor € 650,- consumenten om stap voor stap zelf een hypotheek af te sluiten. Dit gaat online en snel. Je betaalt geen advieskosten of provisiekosten. Je krijgt een online hypotheekcoach, die jou helpt om je hypotheek zelf te regelen.

  • Voor meer informatie over een hypotheek zonder adviseur afsluiten, kijk dan ook op de website van de Consumentenbond.